En komplett filmbyrå som arbetar med filmproduktion från idé till färdig produkt.

Vi anpassar vår produktion och våra resurser för varje projekt.

På så vis ser vi till att varje budget – oavsett storlek – når maximalt resultat. Ett utfall som dessutom är mätbart.

 

Reklamfilm och presentationsfilm

Vi arbetar framförallt med reklamfilm och presentationsfilm för företagskunder, med extra fokus på storytelling och content marketing. Men vi samarbetar också med partners inom drama och dokumentär.

Våra tjänster omfattar allt inom kompletta digitala kampanjer, för alla typer av kanaler – från internetkampanjer på Facebook, Instagram, Linkedin eller andra sociala medier, till reklamkampanjer på storbildsskärm eller så kallad OOH (Out-of-Home advertising).

Smartfilm utvecklar koncept för filmkampanjer som både ni och Smartfilm kan vara stolta över – med innehåll som er målgrupp älskar.

 

Vi ser till att rätt känsla och budskap sitter. Oavsett i mobilen eller på datorskärmen, som VR, på TV eller på bioduken. 

Genom vår samlade erfarenhet och vårt kunnande inom SEO (sökordsoptimering) och marknadsföring, erbjuder vi förutsättningarna som krävs för framgångsrik reklam idag.

Smartfilm hittar du på Limhamn i Malmö. Många av de företag som anlitar oss är internationella aktörer – andra är företag som är verksamma nationellt eller lokalt i Öresundsregionen. Här nedanför kan du läsa om de tjänster vi tillhandahåller.

Självklart är du varmt välkommen med förfrågningar eller funderingar kring vilka möjligheter som Smartfilm kan erbjuda.

 

Linnégatan 24
216 14 Malmö-Limhamn
Tel: +46 40-36 70 76
E-mail: info@smartfilm.se