Välj en sida

Livestreaming – effektiv kommunikation på distans

Vi kan innehåll och tekniken – och hjälper dig välja bland möjligheterna

Med enkel tillgång till olika studiolokaler i Malmö erbjuder vi smidiga och skalbara lösningar för livestreaming. Från enkla sändningar med en person till upplägg som liknar ett livesänt TV-program. Inklusive direktinteraktion med onlinetittare.

”Det blev perfekt, helt enkelt”

MFF | Ulrika Skoglund

 

Förutom att livestreama från Malmö FFs studio under hela Allsvenskan, har Smartfilm också haft nöjet att livesända MFF- nätverkets kickoff 2020.

”Från ingenting till världsklass”

Chef Bilfinansiering på DNB Finans | Bertil Johansson

 

Med tydlig kundambition och passion skapade vi tillsammans med DNB ett livestreamat event där publiken kunde höra av sig med frågor. Återkopplingen från DNB Finans och deras kunder har varit överväldigande. Nu planerar vi nästa event.

Vi erbjuder streaminglösningar från anpassningsbara studiolokaler i Malmö

Under de rådande omständigheterna har intresset för livestreaming, också kallad strömmad video, ökat enormt och blivit en nödvändig förändring i arbetssätt såväl som tänk för marknadsföring. Eftersom vi tidigt såg behovet valde vi att sätta ihop en flexibel streaminglösning, för att kunna erbjuda en säker miljö för både kunder och vår personal där video kan spelas in eller streama video live. Enkelt och kostnadseffektivt. Vi har flera lokaler att välja mellan, beroende på behov.

Vi erbjuder skalbara lösningar för att sända video direkt till sociala medier. Allt från enkla informationsbilder till personal eller kunder med en person framför kameran, till intervjuer eller events liknande ett TV-program. Vi löser även interaktion med publik direkt i sändning – till exempel via chat eller som telefonsamtal direkt i programmet.

Vår filosofi är att videoproduktion för marknadsföring ska vara enkelt och kostnadseffektivt. Därför ska du som kund inte behöva tänka på tekniken. Den biten löser vi. Men vi hjälper dig gärna se och välja bland alla de möjligheter som finns för att uppnå bästa resultat just för ditt företags behov. Vi erbjuder också inspelning på plats på ditt företag eller utomhus med ett minimalt team för maximal säkerhet.

Vill du veta mer eller diskutera lösningar? Tveka inte att höra av dig! Klicka dig vidare till vår kontaktsida eller slå en signal till någon av våra ansvariga producenter direkt.

Tua Broderick nås på 0705-98 89 41 och Johan Grennert finns på 0708-36 10 00. Eller maila oss på info@smartfilm.se. Varmt välkommen med dina frågor.

 

Linnégatan 24
216 14 Malmö-Limhamn
E-mail: info@smartfilm.se