Stillbildsfotografering

Även om den rörliga bilden har sitt ursprung i den traditionella stillbildskameran och att fler aspekter liknar varandra, finns det också påtagliga skillnader. Gemensamt får båda typerna av kamera är dock att tillgång och kvaliteten på ljus avgör hur bra resultatet blir. 

Möjligheterna skiljer sig en smula vad gäller möjligheterna att korrigera för brister i efterhand, men det är i regel lättare för stillbildskameran. Modern utrustning underlättar och möjliggör förstås allt mer.

Oavsett tekniken som tar själva bilden, är ändå erfarenheten och bildseendet bakom kameran som är den viktigaste faktorn bakom en lyckad bild.

Eftersom vi är passionerade bildmänniskor som också gillar teknik, erbjuder vi vårt kunnande som en oslagbar kombination även inom stillbildsfotografering. Men eftersom vi ändå tänker på filmvis, ser vår prisbild lite annorlunda ut än hos den traditionella fotografen. Vi debiterar fotografering i ren nedlagd tid snarare än separat för antal bilder eller framkallningar. Men med samma kunnande bakom kameran.

Visst låter det bra? Och det är det faktiskt. Prova oss gärna!

Linnégatan 24
216 14 Malmö-Limhamn
E-mail: info@smartfilm.se